FR

Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Dit product bestaat niet meer. Blader door ons overzicht om de beste beleggersrekening te kiezen.


Bij Deutsche Bank beleg je heel voordelig online: al vanaf 6 euro per beursorder. Hiermee is DB een van de goedkoopste aanbieders van België.

Deutsche Bank heeft in ons land zo'n 300.000 klanten, goed voor 24 miljard euro aan vermogen. De bank specialiseert zich in spaar- en beleggingsproducten en financiële planning. Als je overstapt van een andere bank krijg je direct 1% bonus op je kapitaal.

Rekening openen

Om te kunnen beleggen bij Deutsche Bank moet je eerst een DB M@X-account aanmaken. Daarna kun je je effectenrekening openen. Dat kost je overigens niets: zowel de M@X-account als de effectenrekening zijn gratis te openen en af te sluiten.

Bij M@X krijg je kosteloos een zichtrekening, twee spaarrekeningen, een bankkaart en een kredietkaart. Via online banking kun je op het platform voor beurstransacties.

Waar kan ik in beleggen?

  • Obligaties
  • 1.600 beleggingsfondsen
  • Aandelen en indextrackers op 11 Europese en Amerikaanse beurzen

Belangrijke voordelen

  • Voor iedereen dezelfde beleggingstools
  • Alerts als beleggingen niet meer bij je passen
  • Aandelenkoersen op Euronext gratis in realtime
  • Je betaalt niets voor het bankieren en de effectenrekening
  • Bonus van 1% op elke nieuwe inleg (tot 5.000 euro in totaal)

Wat kost het?

Aandelen kopen kan vanaf 6,00 euro per beursorder op Euronext Brussel, Parijs en Amsterdam. De meeste beleggingsfondsen hebben geen in- of uitstapkosten. Voor obligaties betaal je 0,50% commissie.

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon48,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €11,75 €

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Deutsche Bank!


Vraagt Deutsche Bank een bewaarloon voor deze rekening?

Ja: een effectenrekening bij een DB M@X-account kost 8 euro per lijn. Het openen en sluiten van een beleggersrekening bij Deutsche Bank is wel gratis.