NL | FR

 Flatex   openen

Flatex | Online en mobiel beleggen zonder transactiekosten

Flatex is de grootste online broker van Duitsland. Je kunt er duizenden producten kopen en verkopen zonder transactiekosten of bewaarloon. Flatex’ softwareplatform is beschikbaar voor computers, smartphones en tablets en je kunt tot 14 uur per dag handelen.

Hoe werkt het?

Je kunt online of op je smartphone handelen met WebFiliaal, Flatex’ softwareplatform. Op de Tradegate Exchange kun je meer dan 10.000 effecten uit de hele wereld (ver)kopen: 4.700 aandelen, 2.800 obligaties, 2.000 fondsen en 1.700 ETF’s.

Nieuwe klanten krijgen 100 euro cadeau na hun eerste transactie. Het is onbekend hoelang deze actie loopt.

Je rekening openen

Je kunt je rekening direct gratis openen op Flatex’ website. Vul je gegevens in, upload een identiteitsbewijs en koppel je bankrekening en na een eerste storting is alles klaar.

Voor de volledigheid moet je een beleggingsdoel ingeven. Dat bepaalt in welke risicoklassen je kunt beleggen. Je kunt je doel altijd aanpassen.

Ondervind je problemen, dan kun je de Nederlandstalige klantendienst op weekdagen tot 22.00 uur bereiken.

Wat kost het?

Je opent je rekening gratis en kopen of verkopen kost ook niets. Flatex rekent geen _service fee_ of bewaarloon en je kunt gratis periodiek beleggen en realtime koersen raadplegen.

Wat je wel betaalt zijn bijvoorbeeld buitenlandse belastingen of de kosten voor de fondsbeheerder. Die zijn in de koers van het fonds verrekend.

Waar kun je in beleggen?

  • Aandelen, obligaties
  • Fondsen, ETF’s (trackers)

Belangrijke voordelen

  • Geen transactie- of beheerskosten
  • Handelen op je computer of op je smartphone
  • Kopen en verkopen tussen 8.00 uur en 22.00 uur
  • 6 keer op rij verkozen tot ‘Beste Online Broker’ door het Duitse Handelsblatt

> Nu beleggen bij Flatex!

Over Flatex

Flatex is de grootste onlinebroker van Duitsland. Ook in België en Nederland kunnen beleggers via Flatex investeren. De broker heeft al meer dan 275.000 klanten.

Flatex valt onder de Duitse Autoriteit voor de Financiële Markten (BaFin) en het moet verplicht zorgen dat bewaarde effecten veilig zijn bij een eventueel faillissement. Als Flatex de effecten toch niet kan teruggeven, heb je recht op een compensatie van maximaal 20.000 euro.

Bij geschillen kun je wel alleen gebruikmaken van Duitse instanties.

Over de Tradegate Exchange

De Tradegate Exchange bestaat sinds 2010. Ze werd opgericht als effectenbeurs voor particuliere beleggers. Het haalde in 2018 de hoogste orderboekomzet sinds zijn oprichting: 106 miljard euro.

Kosten en kenmerken
Rekening/bewaarloon0,00 %
Fondsbeheerkosten0,00 €
Transactiekosten0,00 €
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €
» Bezoek website