FR

Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Dit product bestaat niet meer. Je kunt bij Deutsche Bank Beleggen met een DB Personal-rekening.


Bij Deutsche Bank kun je beleggen in fondsen. Je kunt je eigen favorieten zoeken en (ver)kopen of je kunt onder andere kiezen uit DB Best Advice, een ‘zeer strenge selectie’ van een twintigtal fondsen. Je kunt bij Deutsche Bank investeren in aandelen-, obligatie- en nog een hoop andere fondsen.

DB Best Advice

In deze selectie vind je fondsen met actief en passief beheer. Je kunt kiezen uit aandelen-, obligatie- en gemengde fondsen. De specialisten van Deutsche Bank selecteerden de fondsen onder andere op de Morningstar-rating.

DB selecteerde ook enkele trackers of ETF’s op basis van zijn transparante structuur en de beheerskosten. Verder kun je bij Deutsche Bank terecht voor themafondsen, duurzame fondsen, gemengde fondsen en DB’s top 5 van de meest verkochte fondsen.

Thema- en duurzame fondsen

Deze fondsen en trackers zijn ideaal voor een gediversifieerde portefeuille. Met themafondsen kun je in regio’s beleggen, in groeimarkten en in sectoren zoals technologie of gezondheidszorg.

Net zoals bij het Focus Plan van ING kun je bij DB in duurzame ESG-fondsen beleggen. Die houden bijvoorbeeld rekening met ecologische en sociale factoren; de wapen- of de tabaksindustrie vind je in deze fondsen niet terug.

Waar kan ik in beleggen?

  • DB’s top 5
  • Themafondsen
  • Aandelenfondsen
  • Obligatiefondsen
  • Duurzame fondsen

Belangrijke voordelen

  • Keuze uit verschillende fondsen
  • Ook fondsen voor de duurzame belegger
  • Zelf kiezen of profiteren van DB Best Advice

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon8,00 %
Fondsbeheerkosten1,50 %
Minimuminleg periodiek100 €
Instapkosten
Uitstapkosten
Transactiekosten0,00 €

» Bezoek website


> Nu fondsbeleggen bij Deutsche Bank!


Wat is de Morningstar-rating?

Morningstar, een Amerikaans bedrijf dat beleggingsadvies en -onderzoek publiceert, rangschikt beleggingsfondsen op basis van hun rendement over ten minste drie jaar. Je vindt er ook hun rating voor de afgelopen vijf en tien jaar en een overall rating over alle periodes heen.

Wat betekent ESG en waarom zou ik er wat om geven?

ESG staat voor Environmental, Social en Governmental. Bedrijven in deze fondsen houden onder andere rekening met hun CO2-uitstoot, ze beschermen natuurlijke hulpbronnen, ze respecteren mensenrechten en arbeidsnormen, ze zijn financieel transparant en ze bestrijden corruptie. Ideaal voor wie verantwoord wil beleggen.