Beleggen bij Medirect wil zeggen dat je profiteert van de steun van NN Investment Partners en Morningstar. Je kunt in verschillende plannen beleggen en je kiest zelf of je advies wil van Medirect.

Waar kan ik in beleggen?

Je belegt onder andere in wereldwijde fondsen, ondersteund door Morningstar. Je kiest je eigen beleggingsdoel: het rendement herbeleggen of het laten uitbetalen als inkomen.

Je kunt ook in groene fondsen beleggen die voldoen aan de ESG-normen. Dit plan gebruikt kennis van NN Investment Partners. Het doel is rendement én een betere samenleving.

Als je advies wil bij je beleggingen kun je bij Medirect volledig beheerd laten beleggen. Medirect stelt een portefeuille op maat samen en je profiteert van kennis van onderzoeksbureau Morningstar.

Hoeveel heb ik nodig om te beleggen?

Je hebt een eerste inleg nodig om te kunnen starten met een van Medirects beleggingsplannen. Daarna stort je elke maand bij. Als je beheerd laat beleggen is de drempel twee keer zo hoog.

Interessante voordelen

  • Gespreid beleggen in fondsen
  • Mogelijkheid om duurzaam te beleggen
  • Steun en kennis van NN Investment Partners en Morningstar

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Minimuminleg eenmalig2500 - 5000 €
Minimuminleg periodiek100 €
Instapkosten0,00 %
Uitstapkosten0,00 %

» Bezoek website


> Nu een beleggingsplan kiezen bij Medirect!


Wat is ESG?

ESG staat voor environmental, social en governmental. Bedrijven in deze fondsencategorie houden meer rekening met het klimaat, ze betalen hun personeel een eerlijk loon en ze houden rekening met veiligheid en goed ondernemingsbestuur.

Wie zijn NN Investment Partners en Morningstar?

NN Investment Partners is een Nederlandse vermogensbeheerder. Het bedrijf beheert zo’n 295 miljard euro (februari 2021) en het houdt rekening met de ESG-normen.

Morningstar is een Amerikaans bureau dat sinds 1984 beleggingsadvies en -diensten aanbiedt. Het bedrijf beheert 621.370 beleggingen (februari 2021) in 27 landen.