FR

Beleg bij MeDirect in een van drie beleggingsplannen en profiteer onder andere van de steun van NN Investment Partners en Morningstar. Je kunt in drie plannen beleggen en je kiest zelf of je wel of geen advies wil van MeDirect.

Waar kan ik in beleggen?

MeDirect biedt drie plannen aan: MeGlobal, Duurzaam MeGreen en Volledig beheerd.

MeGlobal belegt in wereldwijde fondsen, ondersteund door Morningstar. Je kiest je eigen beleggingsdoel: ‘Kapitalisatie’ als je het rendement wil herbeleggen en ‘Inkomen’ als je een inkomen wil.

Als je Duurzaam MeGreen kiest beleg je in groene fondsen die voldoen aan de ESG-normen: environmental, social en governance. Dit plan gebruikt kennis van NN Investment Partners.

Bij MeGlobal en Duurzaam MeGreen krijg je geen advies. Wil je dat wel, dan kun je bij MeDirect ook volledig beheerd beleggen. MeDirect stelt een portefuille op maat samen en je krijgt advies.

Hoeveel heb ik nodig om te beleggen?

Je eerste inleg is minstens 2.500 euro. Daarna stort je elke maand minstens 100 euro.

Interessante voordelen

  • Gespreid beleggen in fondsen
  • Mogelijkheid om duurzaam te beleggen
  • Steun en kennis van NN Investment Partners en Morningstar

Wat kost het?

Je betaalt geen in- of uitstapkosten. Hou, als je een fonds verkoopt, wel rekening met beurstaks en eventuele meerwaardebelasting.

Die belasting geldt wel alleen voor fondsen die meer dan 10% in obligaties beleggen en ze is bevrijdend: je moet ze niet meer aangeven op je belastingen.

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Minimuminleg eenmalig2.500,00 €
Minimuminleg periodiek100,00 €
Instapkosten0,00 %
Uitstapkosten0,00 %

» Bezoek website


> Nu een beleggingsplan kiezen bij MeDirect!


Wat is ESG?

ESG staat voor environmental, social en governmental. Bedrijven in deze fondsencategorie houden meer rekening met het klimaat, ze betalen hun personeel een eerlijk loon en ze houden rekening met veiligheid en goed ondernemingsbestuur.

Wie zijn NN Investment Partners en Morningstar?

NN Investment Partners is een Nederlandse vermogensbeheerder. Het bedrijf beheert zo’n 295 miljard euro (februari 2021) en het houdt rekening met de ESG-normen.

Morningstar is een Amerikaans bureau dat sinds 1984 beleggingsadvies en - diensten aanbiedt. Het bedrijf beheert 621.370 beleggingen (februari 2021) in 27 landen.