dienstverlening

Wie we zijn

Beleggersrekeningen.be is een gespecialiseerde vergelijkingssite van bankproducten. Het bedrijf Netcapital is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De website van Netcapital is ondergebracht op Netcapital.eu.

Missie

Als doel heeft Beleggersrekeningen.be het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie waarop consumenten zelf kunnen kiezen voor het beste bankproduct. De structuur en opbouw streven na dat iemand zelf bepaalt op basis van zijn eigen voorkeuren wat voor hem het beste product is. Beleggersrekeningen.be probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

Beleggersrekeningen.be is nog niet af. Er ontbreken nog diverse beleggingsproducten. Daarnaast worden de teksten nog altijd waar mogelijk verbeterd.

Suggesties of opmerkingen?

Beleggersrekeningen.be wil graag jouw of uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast na aanleiding van suggesties van anderen. Contacteer ons gerust.

Adverteren?

Beleggersrekeningen.be biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden contacteer ons gerust.

Bezoek en Postadres

Beleggersrekeningen.be is als bedrijf in het Nederlandse handelsregister opgenomen onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu