FR

Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Mensen die niet zelf willen beleggen kunnen Binck dat ook voor ze laten doen. Je vertelt over je doelen en hoeveel en hoelang je wil beleggen en Binck stelt een persoonlijke portefeuille voor je samen.

Persoonlijke beleggingsmix

Je belegt een deel van je geld in een aandelenfonds en een deel in een obligatiefonds. De verdeling hangt af van je strategie en van je persoonlijke beheerplan.

Binck bewaakt een deel van je investering. Hun experts volgen de markt en ze sturen je portefeuille bij als dat nodig is. Zo vermijd je risico als de beurs wat slechter loopt.

Opvolgen

Je kunt wel zelf altijd de waarde van je beleggingen nakijken op het onlineplatform van Binck. Je ziet er ook hoe je kapitaal evolueert en hoe je persoonlijke beleggingsmix eruitziet.

Je kunt je beleggingsmix ook eender wanneer aanpassen als je dat wil. Binck vraagt je elk jaar een vragenlijst in te vullen zodat ze je beheerplan kunnen aanpassen als dat nodig is.

Waar kan ik in beleggen?

  • Aandelenfonds
  • Obligatiefonds

Interessante voordelen

  • Portefeuille op maat
  • Persoonlijke beleggingsmix
  • Geen kennis van de beurs of van beleggen nodig

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,30 % – 0,75 %
Fondsbeheerkosten0,65 % – 0,80 %
Minimuminleg eenmalig10.000,00 €
Instapkosten0,00 %
Uitstapkosten0,00 %

» Bezoek website


> Nu een rekening openen bij Binck!


Meer informatie

Je kunt een gratis infopakket aanvragen voor je instapt bij Binck. Volg de link hierboven en vul je gegevens in om het pakket aan te vragen.