FR

Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de beleggersrekening van Binck kun je direct zelf aan de slag. Beleg wereldwijd in investeer in niet-beursgenoteerde fondsen. Je kunt bijleren in de Binck Academy of Binck voor je laten beleggen.

Handelsplatform

Je belegt bij Binck via hun website of via hun apps. Daarop of -in vind je beursnieuws en je ziet er je resultaten en analyses. Je kunt er ook strategieën testen met een schaduwportefeuille.

Fondsbeleggen

Met de Fundfinder vind je snel niet-beursgenoteerde fondsen. Je kunt er tot 6 fondsen met elkaar vergelijken en er degene uitkiezen die het best bij je budget en risicoprofiel passen.

Binck Academy

In de Binck Academy kun je je kennis opfrissen of leren beleggen. Je kunt er ook het starterspakket downloaden en de verschillende beleggingsinstrumenten leren kennis.

Waar kan ik in beleggen?

  • Opties, futures
  • Turbo’s, warrants, valuta
  • Aandelen, fondsen, ETF’s (trackers)

Interessante voordelen

  • Realtime koersen op Euronext
  • Leren beleggen in de Binck Academy
  • Beleggen in niet-beursgenoteerde fondsen

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €7,25 €
Order 5.000 €9,75 €

» Bezoek website


> Nu zelf beginnen beleggen bij Binck!


Binck Bank wordt Saxo Bank

Binck wordt of werd overgenomen door het Deense Saxo. Je kunt wel nog gewoon een rekening openen bij Binck en beleggers kunnen ook nog altijd Bincks platform gebruiken.