Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, het beurshuis van de KBC-groep. Bolero is al sinds 1999 actief; een Belgische pionier in online beleggen dus.

In 2014 opende het een nieuw beleggersplatform voor particulieren, boven op hun Bolero Trader voor semiprofessionele beleggers.

Bij Bolero krijg je véél informatie en uitleg: het onderscheidt zich van anderen met uitgebreide analyses en data van KBC Securities. Je kunt in de Bolero Academy terecht voor informatie over de Boleroproducten en -platformen, voor strategieën en analyses en je kunt er tutorial-video’s bekijken.

Rekening openen

Een beleggersrekening openen is gratis; je vult een onlineformulier in en stuurt het gratis op. Later opzeggen kost je ook niets.

Waar kan ik in beleggen?

  • Aandelen en obligaties
  • Turbo's, trackers, sprinters en speeders op 21 Europese en Noord-Amerikaanse beurzen
  • Telefonisch toegang tot extra beurzen in Azië en Australië (via de Orderdesk)

Belangrijke voordelen

  • Analyses, nieuws en achtergrond van KBC Securities
  • Gratis realtimekoersen op Euronext en Amerikaanse beurzen
  • Je betaalt enkel voor transacties. Koop of verkoop je niets, dan betaal je ook niets.

Wat kost het?

Aandelen kopen kan vanaf 7,50 euro per beursorder op Euronext Brussel, Parijs, Amsterdam en Lissabon. Voor Bolero Trader-gebruikers is dit 5,25 euro.

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €15,00 €

» Bezoek website


> Nu beleggen met Bolero!


Kan ik bij Bolero ook leren beleggen?

Zeker: Bolero organiseert regelmatig opleidingen en evenementen. Je kunt ook een gratis informatiepakket aanvragen; binnen drie dagen krijg je dat aan. Bij dat pakket krijg je bovendien een maand lang gratis Beurs bij ’t Ontbijt, de dagelijkse beursupdate via e-mail.