Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities. Dat is het beurshuis van de KBC-groep. Bolero bestaat al sinds 1999. Het is een van de Belgische pioniers in online beleggen.

Bolero had al de Bolero Trader voor semiprofessionele beleggers. In 2014 opende het daarbovenop een nieuw platform voor particulieren. Je profiteert sowieso van analyses en data van KBC Securities.

In de Bolero Academy vind je informatie over producten en platformen. Je kunt er ook beursnieuws lezen en als je je kennis wil opkrikken kun je tutorialvideo’s bekijken.

Rekening openen

Volg de link hieronder en open je rekening met Itsme of met je eID. Als je klant bent bij KBC kun je je zichtrekening als tegenrekening koppelen. Je kunt je ook met je KBC-kaart aanmelden.

Waar kun je in beleggen?

  • Aandelen, obligaties, ETF’s (trackers)
  • Turbo's, sprinters en speeders

Belangrijke voordelen

  • Je betaalt enkel voor transacties
  • Nieuws en ondersteuning van KBC Securities
  • Gratis realtimekoersen op Euronext en Amerikaanse beurzen
  • Telefonisch toegang tot extra beurzen in Azië en Australië (via de Orderdesk)

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €7,50 €

» Bezoek website


> Nu beleggen met Bolero!


Kan ik bij Bolero ook leren beleggen?

Zeker: Bolero organiseert regelmatig opleidingen en evenementen. Je kunt ook een gratis digitaal informatiepakket aanvragen. Bolero heeft ook de nieuwsbrief Beurs bij ’t Ontbijt.