Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Beleggen begint bij bpost bank met een afspraak met je financieel adviseur. Samen bespreek je wat jij verwacht van je beleggingen en op basis van die informatie krijg je producten op maat.

Je kunt bijvoorbeeld beleggen voor je pensioen of om elk jaar een extra inkomen te krijgen. Je kunt ook een rekening voor je (klein)kinderen openen. Kijk voor alle producten op bposts website.

Advies op maat

Samen met je adviseur heb je het onder andere over wat je wil bereiken met je beleggingen. Hij kijkt ook of je ervaring hebt. Je moet ook bepalen hoeveel je kunt beleggen in jouw situatie.

Je adviseur vraagt je ook wat je verwachtingen zijn en of je de risico’s van beleggen begrijpt. Als je alle vragen hebt beantwoord stelt bpost bank een paar producten voor.

Waar beleg ik in?

Je kunt onder andere investeren in beschermende producten en in groeiproducten.

Bij beschermende producten krijg je het volledige kapitaal terug in ruil voor een laag rendement — bijvoorbeeld een termijnrekening of een tak 21-verzekering.

Bij groeiproducten mik je dan weer op een potentieel hoger rendement door meer risico te nemen — beleggingsfondsen of een tak 23-verzekering.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid advies
  • Persoonlijk aanbod

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon-
Order 1.000 €-
Order 5.000 €-

» Bezoek website


> Nu beginnen beleggen bij Bpost Bank!


Afspraak in het kantoor

Deze beleggersrekening kun je (nog) niet online openen. Op Bpost Banks website vind je wel het adres van het dichtstbijzijnde kantoor; daar kun je je rekening openen en de financiële experts helpen je graag met je beleggersprofiel.