Zero is het belangrijkste product van de Nederlandse neobroker Bux. Al meer dan 500.000 Europeanen beleggen met Zero tegen lage kosten investeren in Europese en Amerikaanse aandelen en in ETF’s of trackers.

Beleggen doe je via de Bux-app. Die is er voor iOS en Android. Je hebt zo een rekening en je kunt direct kiezen uit aandelen en ETF’s. Je kunt ook direct storten en opnemen in de app.

Bewust beleggen

Bij Bux kun je ook ESG-beleggen: milieu-, sociaal- en overheidsbewust. Het risico bij duurzaam beleggen kan lager zijn en je kunt bij Bux uit een hoop bewuste ETF’s kiezen.

Veiligheid

Bux staat onder toezicht van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). Je geld is beschermd tot 100.000 euro en het wordt veilig bewaard bij ABN AMRO Clearing Bank. Bux versleutelt je gegevens en het houdt toezicht op je veiligheid.

Kennis

Als je meer wil weten over beleggen vind je op Bux’ website verschillende kenniscentra. Je leert er meer over ETF’s en Bus heeft een blog met beleggingstips en -trucs.

Waar kan ik in beleggen?

  • ETF’s
  • Europese aandelen
  • Amerikaanse aandelen

Interessante voordelen

  • Toezicht van de AFM
  • Regel alles zels via de Bux-app
  • Je geld is beschermd tot 100.000 euro

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €
Minimuminleg eenmalig1,00 €

» Bezoek website


> Nu een rekening openen bij BUX!


Wisselkoersopslag

Als je in Amerikaanse aandelen wil beleggen toont Bux je de meest recente wisselkoers. Daarbovenop betaal rekent het een toeslag en zie die je in het bevestigingsscherm.