Bij het Nederlandse Bux beleg je makkelijk in aandelen en ETF’s. Je profiteert van een uitgebreid kenniscentrum en je kunt praten met andere beleggers op Bux’ gebruikersforum.

Duurzaam beleggen

Bij Bux kun je onder andere ESG-beleggen: dat staat voor Environmental, Social en Governance. ETF’s in deze categorie houden rekening met het milieu en met eerlijke lonen.

Kenniscentrum

Beginnende en ervaren beleggers kunnen in Bux’ kenniscentrum aan hun vaardigheden werken. Je leert er alles over ETF’s en je kunt aandelen zoeken die dividend uitkeren.

Bux heeft ook een hoop video’s van rond de twee minuten waarin ze bijvoorbeeld diversificatie of momentumbeleggen uitleggen. Daarnaast kun je beursnieuws en weekoverzichten lezen in Bux Headlines.

Veiligheid

Bux staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en je geld is veilig dankzij de depositogarantie. Daarnaast beveiligt Bux je rekening met encryptie, tests en proactief toezicht.

Waar kan ik in beleggen?

  • Aandelen en ETF’s

Interessante voordelen

  • Duurzaam beleggen
  • Uitgebreid(e) toezicht en veiligheid
  • Kenniscentrum met nieuws en video’s

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €0,00 € (1,50 € voor non-zerobestellingen van EU-aandelen en -ETF's)
Order 5.000 €0,00 € (idem)
Minimuminleg eenmalig1,00 €

» Bezoek website


> Nu een rekening openen bij BUX!


Duurzaam beleggen

Nog een voordeel van ESG-beleggen is dat het risico bij duurzaam beleggen lager kan zijn. Bux’ blog staat vol tips voor wie verantwoord wil kiezen.