Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met Keyprivate van Keytrade Bank beleg je vanaf een bepaald bedrag in verschillende trackers. Je kunt onder andere beleggen in aandelen, obligaties, grondstoffen en valuta.

Keytrade Bank gebruikt de Nobelprijswinnende Modern Portfolio Theory voor een zo goed mogelijk beheer van je portefeuille. Het gebruikt daarvoor de algoritmes van Gambit Financial Solutions.

Keyprivate heeft risiconiveaus voor defensieve tot agressieve beleggers. Afhankelijk van je doelen, je risicoprofiel en de markt stelt Keytrade Bank een profiel voor je samen.

Gespreid beleggen

Met Keyprivate beleg je wereldwijd. Aandelen komen onder andere uit de eurozone, de VS, Japan en opkomende markten. Verder bestaat je portefeuille uit obligaties, uit grondstoffen en uit cash.

Keytrade Bank belegt je vermogen in trackers voor een optimale balans. Het gaat voor een zo groot mogelijke diversificatie van je portefeuille en een zo klein mogelijk risico.

Waar kan ik in beleggen?

  • Cash
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Grondstoffen

Interessante voordelen

  • Gespreid beleggen in trackers
  • Portefeuille en risicoprofiel op maat
  • Online de samenstelling en het rendement van je vermogen opvolgen

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,91 %
Minimuminleg eenmalig15.000,00 €
Order 1.000 €-
Order 5.000 €-

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Keytrade Bank!


Wat is de Modern Portfolio Theory?

Het is een model om gediversifieerde portefeuilles te beheren. Bedenkers Harry Markowitz en William Sharpe kregen er in 1990 de Nobelprijs Economie voor.