Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met Keyprivate van Keytrade Bank beleg je moeiteloos in verschillende trackers. Vanaf 15.000 euro beleg je in aandelen, obligaties, grondstoffen en valuta. Keytrade Bank gebruikt de Nobelprijswinnende Modern Portfolio Theory voor een zo goed mogelijk beheer van je portefeuille.

Beleggersprofiel

Afhankelijk van je doelen, je risicoprofiel en de markt stelt Keytrade Bank een profiel voor je samen. Keyprivate heeft tien risiconiveaus, van ‘heel defensief’ naar ‘heel agressief’. Met Keytrade Banks online simulator kun je kijken hoe elk profiel de groei van je vermogen beïnvloedt.

Gespreid beleggen

Met Keyprivate beleg je wereldwijd. Aandelen komen onder andere uit de eurozone, de VS, Japan en opkomende markten; verder bestaat je portefeuille uit staats-, bedrijfs- en hoogrenderende obliaties, uit grondstoffen zoals metalen en goud en uit cash.

Keytrade Bank stelt de optimale balans voor je samen op basis van je risicoprofiel. Het belegt je vermogen in trackers voor een zo groot mogelijke diversificatie van je portefeuille en een zo klein mogelijk risico.

Waar kan ik in beleggen?

  • Aandelen (5 trackers)
  • Obligaties (5 trackers)
  • Grondstoffen (2 trackers)
  • Cash

Belangrijke voordelen

  • Aantrekkelijk rendement
  • Gespreid beleggen in trackers
  • Portefeuille en risicoprofiel op maat
  • Makkelijk de samenstelling en het rendement van je vermogen online opvolgen

Wat kost het?

Het beheer van je Keyprivate-plan kost je jaarlijks 0,75% van je portefeuillewaarde. Dat is inclusief transactiekosten, exclusief btw en taksen. Je betaalt per maand.

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,91 %
Minimuminleg eenmalig15.000,00 €
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Keytrade Bank!


Wat is de Modern Portfolio Theory?

Het is een model om gediversifieerde portefeuilles te beheren. Bedenkers Harry Markowitz en William Sharpe kregen er in 1990 de Nobelprijs Economie voor.

Wie zijn Amundi, Blackrock en ETF Securities?

Dat zijn drie onderzoeksbureaus en internationale partners van Keytrade Bank. Amundi en Blackrock specialiseren zich in vermogensbeheer en obligaties; ETF Securities specialiseert zich in grondstoffenonderzoek. Keytrade Bank gebruikt hun expertise en rapporten om de samenstelling van je portefeuille te optimaliseren.