Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Keytrade Bank bestaat niet meer. Je kunt onder andere met Keytrades Keyplan beleggen.


Keytrade opende eind jaren 90 de eerste beleggingssite in België. Je kunt er handelen in bijna alle bekende instrumenten zoals aandelen, obligaties en opties.

Voor potentiële beleggers heeft Keytrade een gratis proefrekening waar ze mee kunnen oefenen. Je belegt op die proefrekening met virtueel geld. Je ‘beleggingen’ hebben geen gevolgen.

Op het beleggingsplatform vind je cursussen en hulpmiddelen zoals aandeeldiagnose. Daarnaast zijn de tarieven van Keytrade scherp. Een goed keuze als je eenvoudig en goedkoop wil beleggen.

Rekening openen

Particulieren kunnen hun rekening online openen en sluiten. Als je vragen hebt kun je de klantendienst bellen (ook via Skype) of je kunt ze een mail sturen.

Waarin kun je beleggen?

  • Aandelen, obligaties, fondsen
  • Opties, turbo’s, trackers

Belangrijke voordelen

  • Goede tarieven
  • Demo-rekening waar je fictief mee kunt beleggen
  • Compleet aanbod van handelsinstrumenten met uitleg

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €14,95 €

» Bezoek website


> Open hier een Keytrade beleggersrekening!


Wat is de Global Analyzer?

Global Analyzer is de naam van Keytrades softwarepakket. Je kunt ermee handelen in aandelen en andere producten en je kunt ze beoordelen op kwaliteit en vooruitzichten.