NL | FR

 Lynx Brokers   openen

Lynx

Bij Lynx beleg je op meer dan 100 beurzen in 30 landen. Met het Lynx Handelsplatform kun je in enkele klikken wereldwijd in aandelen, obligaties en andere instrumenten investeren. Daarnaast biedt Lynx gratis opleidingen en beleggingstips aan en je kunt bij de klantendienst terecht voor persoonlijke coaching en advies.

Handelsplatform

Lynx’ handelsplatform, het Trader Work Station, won verschillende prijzen. Het is beschikbaar voor je computer, je kunt het op je mobiele iOS- of Androidtoestel gebruiken en er is ook een vereenvoudigde webversie: Lynx Basic.

In het pakket kun je de waarde van je portefeuille bekijken, de koers van je favoriete aandeel volgen, waarschuwingen instellen en natuurlijk aandelen, fondsen en andere instrumenten (ver)kopen.

Dienstverlening en opleidingen

Bij Lynx kun je als belegger terecht voor opleidingen, hulp en advies. In de Lynx Masterclass vind je online opleidingen en publicaties over strategie en techniek of introductieopleidingen over aandelen en opties, futures of turbo’s.

Verder kun je je inschrijven op nieuwsbrieven vol beleggingstips en modelportefeuilles en je kunt bij de klantendienst terecht voor professioneel advies en hulp.

Waarin kun je beleggen?

  • Turbo’s, valuta
  • Aandelen, futures
  • Obligaties, ETF’s (trackers)

Belangrijke voordelen

  • Prijswinnend handelsplatform
  • Beleg op meer dan 100 beurzen in 30 landen
  • Online kennisplatform en uitstekende klantendienst

Wat kost het?

Aandelen en ETF's kopen kan vanaf 6 euro per beursorder op Euronext. Om te kunnen beginnen stort je 1 euro op de effectenrekening.

> Nu beginnen beleggen bij Lynx!

Welk rendement kan ik verwachten bij Lynx?

Dat hangt af van je beleggersprofiel. Onder aan zijn tarievenpagina maakt Lynx in een voorbeeld het onderscheid tussen een defensief en een actief profiel. Het defensieve profiel brengt daar gemiddeld 0,75% per maand op, het actieve profiel 1,25%.

Belangrijkste kenmerken
Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €6,00 €
Order 5.000 €6,00 €
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook