Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met het Lynx Handelsplatform kun je in enkele klikken wereldwijd investeren. Daarnaast heeft Lynx gratis opleidingen en beleggingstips en je kunt de klantendienst om persoonlijke advies vragen.

Handelsplatform

Lynx’ handelsplatform, het Trader Work Station, is beschikbaar voor je computer en voor je iOS- of Androidtoestel. Er is ook een vereenvoudigde webversie: Lynx Basic.

In het pakket kun je de waarde van je portefeuille bekijken, de koers van je favoriete aandeel volgen, waarschuwingen instellen en natuurlijk aandelen, fondsen en andere instrumenten (ver)kopen.

Dienstverlening en opleidingen

In de Lynx Masterclass vind je opleidingen en publicaties over strategie en techniek of introductieopleidingen over aandelen en opties, futures of turbo’s.

Verder kun je je inschrijven op nieuwsbrieven vol beleggingstips en modelportefeuilles en je kunt bij de klantendienst terecht voor professioneel advies en hulp.

Waarin kun je beleggen?

  • Turbo’s, valuta
  • Aandelen, futures, opties
  • Obligaties, ETF’s (trackers)

Belangrijke voordelen

  • Prijswinnend handelsplatform
  • Online kennisplatform en uitstekende klantendienst

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €6,00 €
Order 5.000 €6,00 €

» Bezoek website


> Nu beginnen beleggen bij Lynx!


Informatiepakket

Als je meer wil weten over Lynx’ beleggersrekening kun je een informatiepakket aanvragen. Als je je gegevens invult krijg je een mail met informatie en een gratis e-boek.