Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Medirect is geschikt voor beginnende en gevorderde beleggers. Het bedrijf is een pionier is online vermogensbeheer in België.

Medirect heeft een eigen platform en mobiele apps waarmee je zelf aandelen, obligaties en trackers kunt verhandelen op de belangrijkste beurzen in Europa en in New York.

Beginners kunnen oefenen met modelportefeuilles. Dat zijn kant-en-klare beleggingsfondsen. Je kunt al beginnen met 2.500 euro. Als je helemaal zelf belegt is er geen minimuminleg.

Voor het aanbod van beleggingsproducten werkt Medirect samen met het financiële onderzoeksbureau Morningstar.

Rekening openen

Volg de link hieronder en download het inschrijvingsformulier. Vul het in en stuur het naar Medirect. Je bestaande zichtrekening gebruik je als gekoppelde tegenrekening.

Waarin kun je beleggen?

  • Ruime keuze aan fondsen
  • Verschillende modelportefeuilles
  • Aandelen, obligaties en trackers op beurzen in Europa en de VS

Belangrijke voordelen

  • Beursnieuws en nieuwsbrief
  • Samenwerking met Morningstar
  • Volg de waarde van je beleggingen online

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €7,00 €
Order 5.000 €10,00 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Medirect!


Wat is Morningstar?

Een Amerikaans bedrijf dat sinds 1984 beleggingsadvies en -onderzoek publiceert. Het organiseert conferenties en evenementen, het biedt data, onderzoeksresultaten, producten en diensten aan en het verkoopt financiële software.

Wat is de Morningstar Rating?

Morningstar rangschikt beleggingsfondsen op basis van hun rendement over ten minste drie jaar. Het berekent deze beoordeling voor de afgelopen drie, vijf en tien jaar en Morningstar berekent de Overall Rating over alle periodes heen.