Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de beleggersrekening Mexem handel je in verschillende producten en valuta vanop één rekening. Je profiteert van Mexems handelsplatform en je blijft makkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het bedrijf pakt ook uit met Smartrouting: die technologie zoekt naar de beste aandelen, opties en combinaties prijzen op het moment van je bestelling.

Handelsplatform

Je handelt via Mexems bekroonde TWS of Trader Workstation. Je (ver)koopt verschillende producten vanop één beleggersrekening en je krijgt toegang tot verschillende soorten productinformatie.

Daarnaast kun je financieel nieuws volgen, lijsten maken met producten die je wil volgen, je kunt notificaties instellen en met de risico-evaluatietechnologie heb je een overzicht van je risico.

Regulatie en veiligheid

Mexem staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Nederland en de Autoriteit Financiële Diensten en Markten (FSMA) in België. Je bent ook beschermd door het Irish Investor Compensation Scheme (ICS).

Waar kan ik in beleggen?

  • Futures, warrants, opties
  • Aandelen, obligaties, ETF’s

Interessante voordelen

  • Uitgebreid handelsplatform
  • Handelen vanop één beleggersrekening
  • Toezicht van verschillende financiële autoriteiten

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Order 1.000 €1,80 €
Order 5.000 €3,00 €

» Bezoek website


> Nu een Mexem-beleggersrekening openen!


Kan ik ook mobiel beleggen?

Dat kan. Mexem heeft een app voor iOS en Android. Die kan hetzelfde als het ‘gewone’ handelsplatform en je kunt een unieke veiligheidssleutel aanmaken.