FR

Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij Saxo beleg je zelf in meer dan 35.000 financiële instrumenten, allemaal vanaf 1 beleggersrekening. Handelen kan via hun bekroonde handelsplatform. Daarnaast kun je bij Saxo terecht voor webinars en opleidingen of je stelt je vraag rechtstreeks aan hun team van strategen en experts.

Eigenschappen

Saxo is een gereguleerde bank met meer dan 25 jaar ervaring. Vanaf je beleggersrekening kun je handelen in meer dan 35.000 instrumenten zoals aandelen en obligaties. Je kunt er ook beleggen in fondsen of in een van Saxo’s modelportefeuilles.

Handelsplatform

Kopen en verkopen doe je met SaxoTraderGO of SaxoTraderPRO. De Go-versie is geschikt voor de meeste beleggers en je vindt er alle functies die je nodig hebt om je favoriete producten te (ver)kopen. De Pro-versie is uitgebreider: je vindt er onder andere gedetailleerdere ordertickets en analysegereedschappen.

Leren beleggen

Saxo heeft een berg webinars en cursussen voor wie zijn financiële kennis wil bijschaven. Daarnaast kun je trainingen of cursussen volgen in de Saxo Academy en wil je persoonlijk advies, dan kun je bij Saxo’s intern team van experts terecht.

Waar kan ik in beleggen?

  • Aandelen, obligaties, futures, ...
  • Beheerde portefeuilles

Interessante voordelen

  • Profiteer van 25 jaar handelervaring
  • Beleg in meer dan 35.000 instrumenten
  • Handelsplatform voor de ‘gewone’ en de professionele belegger

Wat kost het?

Je betaalt onder andere bewaarloon voor aandelen, ETF’s/ETC’s en obligaties: 0,12% per rekening met een minimum van 5 euro per maand.

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,12 % per rekening (min. 5,00 €/maand)
Order 1.000 €12,00 €
Order 5.000 €12,00 €
Minimuminleg eenmalig2.000,00 €

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Saxo!


Hoeveel moet ik de eerste keer inleggen?

Hangt af van of je een Classic-, Platinum- of VIP-rekening opent. De minimale eerste inleg bij elke rekening is respectievelijk 2.000, 50.000 en 1.000.000 euro.

Is mijn geld veilig bij Saxo?

Saxo is lid van het Danish Guarantee Fund. Dat fonds garandeert stortingen tot 100.000 euro in geval van faling of bankroet. Kan een bank dat niet uitkeren, dan dekt het fonds tot 20.000 euro per klant.