FR

Het beleggingsplan van KBC kan een goede keuze zijn als je automatisch gespreid wil beleggen. Starten kan al vanaf een klein bedrag per maand en je beslist zelf hoeveel en hoe dikwijls je stort.

Starten doe je in KBC Mobile: open de app en volg het stappenplan. Denk eraan dat je zelf belegt, zonder advies van KBC. Je kunt ook beleggen met derdenbeding en sparen voor je (klein)kinderen.

Kapitalisatie

Elke maand leg je een bepaald bedrag in en je belegt automatisch gespreid, zowel in de tijd als in producten. Zo profiteer je altijd van de gemiddelde koers.

Je verkleint bovendien het risico dat je op een slecht moment (ver)koopt. Daarnaast brengt het potentiële rendement op je beleggingen op zijn beurt ook weer rendement op.

Hoeveel heb ik nodig om te beleggen?

Je kunt al met een klein bedrag per maand beginnen beleggen bij KBC. Je kunt zelf kiezen hoeveel en hoe dikwijls je belegt: stortingen kun je op elk moment aanpassen of stopzetten.

Interessante voordelen

  • Automatisch gespreid beleggen
  • Al vanaf een klein bedrag per maand
  • Elk moment je stortingen aanpassen of stopzetten
  • Beleggen voor je (klein)kind, eventueel met derdenbeding

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Minimuminleg eenmalig0,00 €
Minimuminleg periodiek25,00 € per maand
Instapkosten2,00 % – 3,50 %
Uitstapkosten0,00 %

» Bezoek website


> Nu een beleggingsplan openen bij KBC!


Wat is een derdenbeding?

Bij een beleggingsplan met derdenbeding zijn je kinderen of kleinkinderen vanaf een bepaalde datum de begunstigden van het plan. Die datum bepaal je zelf en die staat vast: je (klein)kinderen ontvangen het bedrag dan pas, ook al sterf je eerder.

Beleggingsplan met erfenissprong

Als je kiest voor een plan met derdenbeding maak je een erfenissprong: kleinkinderen die direct van hun grootouders erven. Je kinderen en kleinkinderen betalen alleen successierechten op hun deel van de erfenis.