NL | FR

 Fondsstad   openen

Fondsstad: wereldwijd beleggen in fondsen

Bij het Nederlandse Fondsstad beleg je vanaf 10.000 euro in een van vier strategieën of in speciale fondsen, gekozen door experts. Je kunt een rekening openen bij Fondsstad of, als je al belegt bij een van hun partners, je bestaande rekening gebruiken.

Beleggingsstrategieën

Bij Fondsstad beleg je in een van de vier strategieën: Defensive, Moderate, Dynamic of Sustainable. De eerste drie verschillen alleen in risiconiveau en verwachte opbrengst.

Bij de defensieve, gematigde en de gematigde strategieën beleg je onder andere in aandelen en obligaties op markten in Europa en de Verenigde Staten. Afhankelijk van je gekozen strategie kun je in meer of minder fondsen beleggen. Je geografische beleggingsbereik wordt ook groter of kleiner.

Daarnaast kun je wereldwijd in twee duurzame fonden beleggen en in speciale partnerfondsen. Klik in Fondsstads fondsenoverzicht op de naam van het fonds voor meer informatie.

Je rekening openen

Op Fondsstads website kun je een persoonlijke of een bedrijfsrekening openen. Je begint al te beleggen vanaf 10.000 euro en dat kan bij Fondsstad zelf of via een van hun partners: DeGiro, ING en anderen.

Interessante voordelen

  • Overzichtelijke strategieënstructuur
  • Je opent je rekening makkelijk online
  • Beleg bij Fondsstad of via een van hun partners
  • Makkelijk en snel beleggen in verschillende instrumenten en regio’s

Wat kost het?

Bij Fondsstad betaal je geen platformkosten, transactiekosten of in- en uitstapkosten. Handelen kosten je wel 0,25% beheerskosten per jaar en 0,35% tot 1% aanbiederskosten. In totaal betaal je tussen 0,60% en 1,25% per maand.

> Nu beleggen bij Fondsstad!

Wie is Fondsstad?

Het Nederlandse Fondsstad maakt van een goed langetermijnrendement zijn hoofdprioriteit. Het zoekt de beste fondsenbeheerders en het heeft een doordachte visie op beleggen.

Fondsstad heeft vier grote voordelen die je terugziet in de strategieën: een gediversifieerde bron van opbrengsten, een strenge selectie van hun fondsenbeheerders, dynamisch vermogensbeheer en een gelaagd risicomanagement.

Kosten en kenmerken
Fondsbeheerkosten0,35%–1%
Transactiekosten0,00 €
Uitstapkosten0,00 €
Instapkosten0,00 €
Minimuminleg eenmalig10.000,00 €
Rekening/bewaarloon0,25 %
» Bezoek website