Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij het Nederlandse Fondsstad kun je in verschillende fondsen beleggen via een van de beleggingsstrategieën. Elke strategie heeft zijn eigen doel en zijn voor- en nadelen.

Fondsstad zoekt en kiest getalenteerde fondsbeheerders van over de hele wereld. Zo proberen ze goede rendementen te garanderen op lange termijn.

Sterke punten

Fondsstad beheert zijn strategieën actief. Je kunt wereldwijd beleggen in verschillende categorieën en producten en in aandelen- of gemengde portefeuilles.

Doordat Fondsstad zijn fondsbeheerders analyseert en selecteert beperkt het je risico. Risicobeheer sijpelt door in de samenstelling van de fondsen om je een zo consistent mogelijk rendement te bieden.

Handelen

Je kunt Fondsstadfondsen kopen en verkopen via je eigen broker of makelaar. In de lijst vind je bekende namen zoals Binck, Degiro en ING. Kijk voor een volledig overzicht op de website van Fondsstad.

Interessante voordelen

  • Je opent je rekening makkelijk online
  • Beleg bij Fondsstad of via een van hun partners
  • Makkelijk en snel beleggen via verschillende strategieën

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon1,00 %
Fondsbeheerkosten0,35% – 1,00%
Minimuminleg eenmalig5.000,00 €
Minimuminleg periodiek5.000,00 €
Instapkosten0,00 %
Uitstapkosten0,00 %
Transactiekosten0,00 €

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Fondsstad!


Wie is Fondsstad?

Het Nederlandse Fondsstad maakt van een goed langetermijnrendement zijn hoofdprioriteit. Het zoekt de beste fondsenbeheerders en het heeft een doordachte visie op beleggen.