Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij Medirect kun je in fondsen beleggen van tientallen fondsenhuizen. Je kunt in verschillende trackers (ETF’s) investeren of je kunt [een beleggingsplan op maat] laten opstellen.

Als je in ETF’s belegt investeer je volgens een index. Die trackers zitten in een gediversifieerde waaier en je belegt op Europese beurzen via Medirects platform.

Je kunt ook in een modelportefeuille beleggen — een korf van fondsen. Als je hierin belegt gaat je geld naar verschillende fondsen tegelijk. Zo investeer je automatisch gespreid.

Morningstar

Je profiteert van Morningstars kennis en onderzoek. Het bedrijf biedt onafhankelijk beleggingsonderzoek aan in verschillende delen van de wereld. Je vindt hun beoordeling bij elk fonds.

De beoordeling is gebaseerd op het maandelijks rendement van een fonds. Morningstar berekent ze over drie, vijf en tien jaar. Als dat kan berekent het die ook over alle periodes heen.

Interessante voordelen

  • Keuze uit gerenommeerde fondsenhuizen
  • Investeren in aparte fondsen of in een modelportefeuille
  • Beleggen op verschillende beurzen in binnen- en buitenland

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon0,00 %
Fondsbeheerkosten0,90 %
Minimuminleg eenmalig5.000,00 €
Minimuminleg periodiek100,00 €
Instapkosten0,00 %
Uitstapkosten1,32 %
Transactiekosten0,00 €

» Bezoek website


> Open nu een beleggingsrekening bij MeDirect!


Je portefeuille aanpassen

Als je in een modelportefeuille zou beleggen kun je die eender wanneer aanpassen. Je kunt (een deel van) een fonds of verschillende fondsen verkopen. Denk dan wel aan spreiding en risico: de portefeuilles zijn zo ontworpen dat je er niet naar moet omkijken. Elk fonds wordt bovendien actief beheerd door een professionele beheerder.