NL | FR

 Treetop Online   openen

Treetop Online | Laten beleggen in fondsen

Particulieren kunnen al vanaf 250 euro beleggen bij Treetop Online. Open een gratis rekening en investeer in actieve of passieve fondsen.

Kosten

Je opent, beheert en sluit je rekening gratis. Treetop rekent ook geen beheerkosten of bewaarloon en je betaalt niets voor elektronische rekeninguittreksels of berichten.

Elk jaar betaal je per beleggingsplan 25 euro administratiekosten. Die gaan eraf op de verjaardag van je plan. Treetop rekent ook 9 euro makelaarsloon bij inschrijving en terugkoop van fondsen.

Interne of inkomende transfers kosten je niets. Uitgaande effecten kosten je 50 euro per lijn.

Actieve en passieve fondsen

Je kunt in actieve of in passieve fondsen beleggen. Treetop beheert de actieve fondsen zelf. Treetops experts analyseren aandelen en kiezen degene met de meeste groeimogelijkheden.

De kosten van actieve fondsen hangen deels af van je rendement. De meeste zijn niet onderworpen aan de Belgische heffing op het sparen.

Treetops passieve fondsen zijn indexfondsen met de belangrijkste aandelen van alle sectoren en regio’s uit de hele wereld. Treetop beheert deze fondsen niet actief.

De exacte fondskosten staan in Treetops maandelijkse factsheets. Als je via Treetop Online belegt betaal je geen instapkosten voor actieve fondsen. Index- of passieve fondsen kosten 0,1%.

Interessante voordelen

  • Vanaf 250 euro laten beleggen
  • Kennis en ervaring van Treetops experts
  • Kies tussen actieve en passieve fondsen of modelportefeuilles

> Nu fondsbeleggen bij Treetop Online!

Modelportefeuilles

Treetop stelde modelportefeuilles samen voor de ‘generieke belegger’ of voor wie niet in specifieke fondsen wil investeren. Als je in zo’n modelportefeuille belegt krijg je geen persoonlijk advies.

Bij elk fonds vind je onder andere (half)jaarlijkse rapporten en de EBi — de Essentiële Beleggersinformatie. Lees deze documenten voor je belegt.

Je rekening openen en activeren

Via de link hierboven kom je op Treetops website. Vul daar het formulier in en bevestig met je e-ID. Als je geen e-ID hebt krijg je een formulier per e-mail. Dat stuur je ondertekend terug met een kopie van je identiteitskaart en een recent domiciliebewijs.

Treetop mailt je wanneer alles in orde is. Je activeert je rekening door een bedrag te storten van je bankrekening naar je beleggersrekening. Binnen 2 tot 4 dagen krijg je je digipass en je pincode thuis. Die heb je nodig om in te loggen in de klantenzone van Treetop Online.

Kosten en kenmerken
Minimuminleg eenmalig250,00 €
Rekening/bewaarloon0,00 %
Fondsbeheerkosten0,00 €
» Bezoek website