Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij Treetop Online — voluit TreeTop Asset Management Belgium — beleg je in fondsen. Je profiteert van ervaren beheerders en een klantendienst die je bijstaat.

Treetop is zo overtuigd van zijn oplossingen dat het zijn eigen geld belegt. Naast dit plan kun je een Treetop Private-rekening openen. Dat is er wel alleen voor grote kapitalen.

Actieve en passieve fondsen

Je kunt in actief beheerde fondsen investeren of in indexfondsen. Voor de actieve fondsen analyseren Treetops experts aandelen en ze kiezen degene met de meeste groeimogelijkheden.

Daarnaast maakt en beheert Treetop zijn eigen fondsen. Je kunt er via het online platform zonder tussenpersonen in beleggen. Op dat platform beheer je ook de grootte en de frequentie van je stortingen.

Treetops passieve fondsen zijn indexfondsen met de belangrijkste aandelen van alle sectoren en regio’s uit de hele wereld. Treetop beheert deze fondsen niet actief.

Interessante voordelen

  • Stevige instapdrempel
  • Kennis en ervaring van Treetops experts
  • Kies tussen actieve- en indexfondsen of modelportefeuilles

Kosten en kenmerken


Fondsbeheerkosten25,00 € per jaar
Transactiekosten9,00 €
Minimuminleg eenmalig50.000,00 €

» Bezoek website


> Nu fondsbeleggen bij Treetop Online!


Wat is het verschil met Treetop Private?

De instapdrempel is vijf keer zo hoog. Het is een plan voor grote kapitalen. Verder vallen lopende kosten weg bij een Privateplan. Je betaalt er geen makelaarsloon of administratiekosten.