DB Personal van Deutsche Bank is ideaal voor beleggers met een groter vermogen die advies willen. Je hebt een persoonlijke relatiebeheerder die je vragen kan beantwoorden en die je begeleidt.

Financial ID

Voor je begint te beleggen bepaal je je beleggersprofiel. Je beslist samen met DB wat je doelen zijn en hoeveel en hoelang je wil beleggen. Je kunt je vermogen opdelen en voor elk deel een andere aanpak kiezen.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een deel van je vermogen op korte termijn beschikbaar te houden. Met een ander deel ga je voor betrouwbare groei en met een derde deel neem je meer risico.

Je rekening beheren

Als je Online Banking van Deutsche Bank gebruikt kun je de waarde van je investeringen opvolgen in het deel Beleggen. Je kunt er ook zelf producten kopen en verkopen op internationale beurzen.

Verder krijg je gepersonaliseerde aanbevelingen en je krijgt meldingen wanneer je portefeuille afwijkt van je doelstellingen. Je kunt ook nog altijd terecht bij je adviseur voor vragen en tips.

#### Belangrijke voordelen

  • Uitgebreid beleggersprofiel
  • Persoonlijke relatiebeheerder en adviseur
  • Splits je vermogen en beleg met verschillende doelen

Kosten en kenmerken


Rekening/bewaarloon300,00 % (€)
Minimuminleg eenmalig150.000,00 €
Order 5.000 €9,38 €

» Bezoek website


> Nu een DB Personal-rekening openen bij Deutsche Bank!


De DB Personal-rekening openen

Dat kan (nog) niet online. ALs je de link hierboven volgt kun je op Deutsche Banks website het dichtstbijzijnde kantoor vinden en er een afspraak maken.