Jeroen Geuens

Beleggersrekeningen vergelijkt de beste en belangrijkste Belgische aanbieders en brokers. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren ons; dat heeft geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Bij Ulule steun je projecten van creatievelingen en artiesten, van verenigingen en ondernemers. Blader door de projecten en kies zelf voor hoeveel je de organisatoren wil steunen. Bij elk bedrag hoort een aangepaste beloning.

Wat is Ulule?

Ulule is een reward-based-crowdfundingplatform, een van de grootste in Europa. Het hoofdkantoor zit in Parijs en teams zijn verspreid over Montreal, Barcelona, ​​Rome en Antwerpen.

Meer dan 28.000 projecten werden succesvol gefinancierd op Ulule en het platform heeft meer dan 2,6 miljoen leden. Ulule zit ook voor een groot deel achter Hello Crowd van Hello Bank.

Waar kan ik in investeren?

Op Ulule vind je creatieve projecten voor artiesten, ondernemers en verenigingen. Zo is er een hondencafé, een circus dat wil rondrijden met een filmbarak en iemand die interieurbomen maakt.

Klik een project aan en je vindt alle details van het project en de campagne: het doelbedrag, de deadline, hoeveel je kunt bijdragen en de beloning die bij elke bijdrage hoort.

Je kunt een project al vanaf 5 euro steunen, verder bepalen organisatoren de bijdragen en de beloningen zelf.

Hoe kan ik steunen?

Je kunt je favoriete project op verschillende manieren steunen: zo kun je altijd met Visa of Mastercard een bijdrage storten. In België kun je ook met Maestro of Bancontact betalen, in Frankrijk met Carte Bleue en in Nederland met iDeal.

Belangrijkste voordelen

  • Een van de grootste crowdfundingplatformen van Europa
  • Kies en steun je favoriete project en krijg een beloning op maat
  • Projecten uit verschillende sectoren, gericht op artiesten en creatievelingen

Kosten en kenmerken


Min. inleg5,00 €
Max. inleg-
Rendement-

» Bezoek website


> Nu crowdfunden bij Ulule!


Je bijdrage of beloning aanpassen

Dat kan, zolang de campagne nog loopt. Wil je je bijdrage en je beloning aanpassen, dan kun je je bestaande betaling annuleren in je profiel en daarna een nieuwe bevestigen op de detailpagina van het project. Je krijgt de terugbetaling binnen 72 werkuren op je rekening.

Wat als een project zijn doel niet haalt?

Dan krijg je een mail van Ulule en je wordt automatisch terugbetaald. Je betaalt geen kosten voor de transactie.